Liftdeurhaarden hout

Liftdeurhaarden: de ideale combinatie van design en technologie

Liftdeurhaarden zijn een prachtig staaltje technologie in uw woning. Een van de kenmerken van design is de eenvoud van de vormgeving om zo naar de essentie te streven; in dit geval het vuur. Het design van onze liftdeurhaarden is volledig afgestemd op de vraag van de klanten en architecten. Er is een maximaal vuurzicht, ingebouwd is enkel glas zichtbaar. Zelfs de onderzijde van het glas heeft geen metalen boord, wat u een totaal vuurzicht geeft, ook bij een half opengeschoven raam. Beleef met een liftdeurhaard de sensatie van een echte open haard. U bevindt zich nu zo dicht bij de vlammen dat u ze zou kunnen aanraken. Het glas blijft lange tijd zuiver en is makkelijk te reinigen. Een uniek luchtspoelsysteem en rookafremplaten zorgen bovendien voor een hoog rendement.

Lees meer

Kenmerken van onze liftdeurhaarden

Een van de kenmerken van design is de eenvoud van de vormgeving en een sobere afwerking om zo naar de essentie te streven: in dit geval het vuur. Ons design is volledig afgestemd op de vraag van de klanten en architecten. Er is een maximaal vuurzicht. Ingebouwd is enkel glas zichtbaar. Zelfs de onderzijde van het glas heeft geen metalen boord, wat ons een totaal vuurzicht geeft ook bij een half opengeschoven raam. Beleef de sensatie van een echte open haard. U bevindt zich nu zo dicht bij de vlammen dat U ze zou kunnen aanraken. Het glas blijft lange tijd zuiver en is makkelijk te reinigen. Een uniek luchtspoelsysteem en rookafremplaten zorgen bovendien voor een hoog rendement.
De Luna Diamond collectie van M-Design is “het vuur” op het vlak van energiezuinigheid.
De Diamond serie maakt je woning compleet: liftdeur, zuivere verbranding, een fijne afregeling, een tweede decoratieve deur, een robuuste kader van 8 mm en een binnenwerk van geïsoleerd gietijzer. 

Een nieuw gepatenteerd, zuiver verbrandingssysteem die uit elke blok hout alles haalt wat erin zit. Het verbrandingsproces verloopt heel efficiënt waardoor er een bijzonder hoog rendement gehaald wordt van meer dan 80%. Zo wordt er minder hout gestookt, wat dan weer voor minder uitstootgassen zorgt en goed is voor het milieu.

De fijne afregeling van het vuur maakt deze liftdeurhaard uniek. De aanmaak van het vuur verloopt bijzonder vlot en door een zuivere verbranding in combinatie met een zelfreinigend systeem blijft het onderhoud beperkt.


Luna Diamond+ : de intelligente haard

De Diamond Plus serie maakt uw woning compleet: automatische liftdeur, automatisch vonkenscherm, zuivere verbranding door een automatische fijne afregeling. Ook het gebruiksgemak is verzekerd. Elk model beschikt over een Swipe bediening. De gratis App van M-design (IOS, Android)   geeft u ook de mogelijkheid om uw haard te bedienen met Smartphone of tablet. 

De design swipe control is baanbrekend binnen de haardensector. Met de handige swipe bediening kunt u met één beweging het venster en vonkenscherm automatisch openen en sluiten. De Swipe stuurt de stappenmotoren en de ‘intelligentbox’ aan. Deze bestaat uit verschillende processoren die automatisch de kleppen aansturen en die op hun beurt een optimale verbranding garanderen, afhankelijk van de schouwtrek en de houtsoort. Met de Swipe kunt u zelf de RGB Led-verlichting aanpassen naar uw wensen. Een led strip van 5 meter wordt standaard meegeleverd.

De Diamond collectie: een intelligente en duurzame oplossing.