Open haard of moderne schouw?

Een open haard oogt bijzonder mooi in uw leefruimte, maar is ook een echte energievreter. In plaats van een sierschouw te kopen, is het aangewezen om voor een moderne haard te kiezen. M-Design heeft verschillende topmodellen in zijn assortiment zitten. Het zijn allemaal design open haarden – of noem ze gerust moderne sierschouwen. Onze verdelers helpen u graag verder met uw keuze voor zo een open haard.

Sierschouwen: klassiek maar niet erg efficiënt

Klassieke open haarden. Hout verslinden ze wel, maar zonder dat ze veel warmte afgeven. 90% van de warmte wordt immers weggezogen door de schouw. Erg jammer dus voor uw budget en voor het milieu. 

Een open haard te koop is niet iets waar u licht over kan gaan. Gemetste sierschouwen zijn vaak ouderwets en inefficiënt. Ook bij houten sierschouwen is dit vaak het geval. Gelukkig hoeft u niet in de kou te blijven zitten! Moderne haarden van M-Design bieden u het unieke gevoel van klassieke en design openhaarden in een actuele uitvoering. Het vuur zit achter een speciaal glasraam en het vlammenspel is even indrukwekkend als bij sierschouwen. Modern zijn ze des te meer: daardoor passen een design openhaarden in elk hedendaags interieur. En er is meer: het verbrandingsrendement ligt veel hoger dan bij een klassieke open haard. Bouwen aan zo een haard? Neem contact op met ons.

Lees meer
  • Venus inbouwhaardVenus inbouwhaard